Meccs beharangozó

2020.09.16. 12:30

„Mindenkinek, nekem is nagyon fájt az 5–0-s hazai vereség”

A labdarúgó NB II. 9. fordulójában szerdán Debrecenbe látogat a KKBSC.

Molnár István

Vitelki Zoltán

Forrás: ÉM

Fotó: Vajda János

Debreceni EAC – Kolorcity Kazincbarcikai SC (Debrecen, szerda 16.00)

Vitelki Zoltán, a KBSC vezetőedzője: – Mindenkinek, nekem is nagyon fájt a Győr elleni 5–0-s hazai vereség, természetesen beszéltünk róla utána, sajnáljuk, hogy így sikerült a legutóbbi meccsünk. Soha nem foglalkozom a játékvezetői döntésekkel, most is csak azért hozok fel egy esetet, mert ha akkor, ott sípszó van, és netán mi vezetünk, akkor vélhetően máshogyan alakul a mérkőzés. Arról van szó, hogy 0–0-nál a vendégeknél gyanúsan az egyik játékosuk kezét érte a labda a büntetőterületükön belül... Nem kaptunk büntetőt, majd nem sokkal ezután az ETO szerzett vezetést… Tehát dolgozhatunk bármilyen jól, edzhetünk bármilyen csodálatosan, állhat bármilyen kiváló játékosokból a keretünk, a szerencsefaktor mindig is ott lesz, s akár múlhat ezen is győzelem. Illetve rengeteg múlik azon is, hogy miként ébred aznap a játékos, hogyan fut ki a pályára. Most egy olyan ellenfélhez megyünk, amely szintén nehéz helyzetben van, tehát nekik is kellene a siker. Emiatt nagy csatára számítok, s biztos, hogy apró momentumok fognak dönteni. Úgy érzem, gondolom, hogy csapatként egységesebbek vagyunk, mint a DEAC, alapként ezt kell a pályára kivinni, ha ez megvan, akkor ez a csapat bármire képes. Felkészültünk belőlük, a taktika adott, szeretnénk olyan játékot nyújtani, ami a végén pontokat érhet.

A Barcikában sérülés, műtét miatt hosszabb távra kiesett Krausz és Heil, de Kovac is maródi, illetve Bereczki játéka is kérdéses. Ezen napok történése, hogy a második számú kapus, Fila Károly múlt pénteken hazautazott Romániába (honvágya lett), s Nagybányán folytatja pályafutását. A KBSC így másik hálóőrt igazolt, Szemerédi Norbert személyében, akinek a legutóbbi klubja az NB I.-es Zalaegerszeg volt.

A KBSC várható kezdőcsapata: Horváth – Majzik, Fótyik Farkas, Mikló – Tóth L., Tóth B., Németh, Oldal – Kelemen, Mitruscsák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!