Magyar Kupa

2019.12.06. 10:15

Magyar Kupa 9.forduló párosítása

Szerdán este, oldalzártánk után elkészítették a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének a párosítását.

A Kövesd Győrben jutott tovább szerdán – és a következő körben is jó esélyei lehetnek

Fotó: Csapó Balázs

A címvédő Mol Fehérvár akár az Újpesttel is összecsaphat, ha a lila-fehérek továbbjutnak a Vác elleni párharcból. A Ferencvárost búcsúztató Békéscsaba a Puskás Akadémiát kapta meg, míg az egyetlen, még érdekelt borsodi együttes, a Mezőkövesd Zsóry FC az Ózdi Kohász (NB III)/Kaposvári Rákóczi továbbjutójával mérkőzik.

A pályák alkalmatlansága miatt, a játékvezető döntése értelmében elmaradt a Vác – Újpest és a Dorog – Debrecen találkozó. Ezeket a mérkőzéseket december 11-én, szerdán pótolják. Az Ózdi Kohász SC felnőtt csapatát az MLSZ Fegyelmi Bizottsága kizárta az NB III-as bajnokságból, ezáltal a kupában sem játszhattak. A csapat a döntés ellen fellebbezhet, így három párharc kimenetele nem biztos még.

A nyolcaddöntőben a továbbjutás két mérkőzésen dől el. A második mérkőzést követően, ha a csapatok azonos pontszámmal és gólkülönbséggel állnak, akkor hosszabbítás, majd tizenegyesrúgások következnek. Az első találkozót 2020. február 12-én, a visszavágót pedig február 20-án játsszák le.


Magyar Kupa

9. forduló (nyolcaddöntő)

Budapest Honvéd – Szombathelyi Haladás (NB II)

Mezőkövesd Zsóry FC – Ózdi Kohász (NB III)/Kaposvári Rákóczi

Lipót Pékség SE (NB III) – Zalaegerszegi TE FC

Pécsi MFC (NB III) – Paksi FC

Békéscsaba (NB II) – Puskás Akadémia

MTK Budapest (NB II) – Dunaújváros (NB III)

Vác FC (NB II)/Újpest FC – Mol Fehérvár FC

Dorogi FC (NB II)/Debreceni VSC – III. Kerületi TVE (NB III)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!