Megye II.

2019.11.23. 17:30

„Küzdelmes mérkőzésen a nehéz talaj is nehezítette a játékot”

A labdarúgó megyei II. osztály Kelet csoportjának 16. fordulójában két meccset játszottak szombaton.

Mező László

Illusztráció

Fotó: Ádám János

Tiszakeszi KÜSE – Cserépfalu KSE 2-1 (1-1)

Tiszakeszi, 150 néző. V.: Turnyánszki.

Tiszakeszi: Sófer – Lovász (Nyeste), M. Varga, Balázs, Sepsi, Rontó (Kiss), Borza, Szakál (Bubenkó I.), Egyed, Bubenkó II., Balogh (Paczók). Elnök: Borza Gyula.

Cserépfalu: Papp – Keszthelyi, Rózsa, Nagy T., Nagy G., Szeberin (Burcsák), Mizser, Török, Szabó, Németh (Sasvári), Fehér (Dongó). Edző: Csomós János.

G.: Szakál, Egyed, ill. Nagy T.

Jók: az egész csapat, ill. Szabó, Nagy G., Török, Rózsa.

Ifi: 13-1.

M. Varga Gábor csapatvezető: – A mai győzelemmel lezárult egy fejezet a Tiszakeszi labdarúgás történetében, de nem ért véget. A csapat nevében köszönöm Molnár János edző és a vezetőség áldozatos munkáját, szurkolóink szeretetét, biztatását. Külön köszönet jár minden játékosnak a teljesítményéért. Jó pihenést nekik. Ezután pedig tiszta szívből kívánjuk, hogy őrizzék Tiszakeszi megyében kivívott helyét a futball térképen. Köszönjük az önkormányzat és szponzoraink támogatását.

Csomós János: – Küzdelmes mérkőzésen a nehéz talaj is nehezítette a játékot. Rontó mozgékonysága két gólt eredményezett. Gratulálok a hazaiaknak. Ettől függetlenül büszke vagyok saját csapatomra az őszi teljesítményért. Köszönjük szponzoraink fél éves támogatását.


Kisgyőr KSE – Sajószöged KTK 1-4 (0-2)

Kisgyőr, 100 néző. V.: Tóth I. T.

Kisgyőr: Batári – Csizmadia, Filep, Orgován, Takács (Tóth), Kékedi (Kis K.), Juhász, Vitárius (Farkas), Szolnoki, Görzsöny (Barsi), Kis T. Edző: Török Márton.

Sajószöged: Hornyák – Migyu, Tekse,Tóth, Farkas, Fekete, Sebők, Kovács, Antal (Gulácsi), Lados (Nagy), Gyuricskó. Edző: Antal József.

G.: Juhász, ill. Sebők (2), Kovács, Fekete.

Jók: az egész csapat, ill. mindenki.

Ifi: 0-2.

Török Márton: – Méltó ellenfelei voltunk a bajnokesélyesnek. Ekkora különbség nem volt a két csapat között. Köszönjük támogatóink és szurkolóink egész éves segítségét és kitartását. Áldott ünnepeket és jó pihenést minden sportbarátnak!

Antal József: – Nehéz mérkőzés volt, de magunk számára tettük nehézzé. Köszönjük Pista bá’ egész éves munkáját.

Hernádnémeti SE – Mezőnagymihály KSE felnőtt mérkőzés elmaradt, mert a vendég csapat nem jelent meg. Ifi. 3-2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!