Megye II.

2019.09.01. 20:30

„Remélem az otthon maradók magukba szállnak”

A labdarúgó megyei II. osztály Kelet csoportjának 4. fordulójában vasárnap négy találkozót rendeztek meg.

Pásztor Attila

Illusztráció

Garadna – Sátoraljaújhely 3-5 (2-1)

Garadna, 150 néző. V.: Majoros.

Garadna: Ruszin – Fülöp, Varga, Sabján (Barna), Feka, Ferenczi (Bodnár), Szabó N., Gregó, Orosz (Bujnóczki), Szabó M., Molnár D. Edző: Berencsi László.

Sátoraljaújhely: Rozgonyi – Kovács, Jáger (Pósa), Besztercei, Bódi Sz., Balogh (Márton), Bódi R., Farkas J., Lukács, Farkas A., Fedor. Asszisztens edző: Nagy Zsolt Csaba.

G.: Sabján, Ferenczi, Gregó, ill. Farkas A. (4), Farkas J.

Jók: az egész csapat, ill. Bódi R. (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.

Ifi: 2-6.

Berencsi László: – Nem szoktam a játékvezetőkkel foglalkozni az utóbbi időben, de a mai napon a mérkőzésbe olyan szinten nyúltak bele 2-1-nél, hogy Garadnán nem jellemző módon mindenki fel volt háborodva. Átgondoljuk a jövőben a bírói letiltásainkat, mert a szemedbe nevető, ugyanakkor hátulról „hátba döfő” embereket nem szeretjük. Gratulálok a csapatomnak!

Nagy Zsolt Csaba: – Egy nagyon lelkes csapat ellen sikerült begyűjteni a három pontot álláspontom szerint nem érdemtelenül, mindentől függetlenül maximális dicséret illeti őket.


Mezőzombor – Telkibánya 4-1 (2-1)

Mezőzombor, 60 néző. V.: Csikai.

Mezőzombor: Spisák – Glonczi, Takács, Czimbalmos (Nagy D.), Pangyelka D. (Ambrus), Spéder, Szabó L. (Pajger D.), Kiss T., Pangyelka A. (Pajger B.), Klenyár, Lukács (Dovák). Edző: Pangyelka András.

Telkibánya: Szobota – Vágási, Dudás G., Pelles, Kuti M. (Krajczár), Horváth, Fajger, Matisz (Sontra), Dudás T., Pelles, Mata. Csapatvezető: Kuti Zsolt.

G.: Lukács, Szabó L., Spéder, Kiss T., ill. Dudás G.

Jók: az egész csapat, ill. senkit.

Ifi: 1-1.

Pangyelka András: – A nagy meleg ellenére helyenként szép játékkal tartottuk itthon a három pontot.

Kuti Zsolt: – Sajnos ma ennyire voltunk képesek, remélem az otthon maradók magukba szállnak. Hajrá TASE!


Pácin – Abaújszántó 2-1 (0-0)

Pácin, 200 néző. V.: Tóth I T.

Pácin: Sütő – Halász, Kóró, Lakatos S., Terjék (Ignáth), Dakos, Horváth, Gombos (Kis Kocsi), Hogya, Kovács (Nagy G.), Árvai (Szabó L.). Edző: Paronai Tamás.

Abaújszántó: Kiss – Haushel, Kádár, Erdei (Takács), Simon (Séra), Budai (Azari), Monyók, Kovács V., Szőcs (Báder), Tóth K., Szoták. Edző: Gyulai József.

G.: Horváth (11-esből), Szabó L., ill. Monyók.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Ifi: 5-4.

Paronai Tamás: – Az első félidő langyos játéka után a másodikban már úgy küzdött a csapat ahogy azt elvárom, ezért mindenkit dicséret illet. Sok sikert az Abaújszántónak.

Konyecsnyik János, csapatvezető: – Addig amíg nem készülünk tisztességesen a mérkőzésekre és nem tiszteljük egymást addig nem fogunk komolyabb eredményeket elérni. 1-1-nél több meccslabdánk volt de nem sikerült megszerezni a vezetést ezért megérdemelt a Pácin győzelme.


Erdőhorváti – Karcsa 3-2 (2-1)

Erdőhorváti, 180 néző. V.: Luzsinszki.

Erdőhorváti: Olajos – Molnár A. (Kajati), Gálya, Makkai, Szutorcsik, Horváth Zs., Engel, Kovács Á., Molnár M. (Mata), Galyas (Mészár), Petró. Játékos-edző: Mata Sándor.

Karcsa: Mihalkó – Kácsándi, Horváth M., Lakatos R., Kaskó (Tiszai), Szemán, Horváth A., Horváth G., Bódog, Mika (Kocsi), Mida. Edző: Vojnár István.

G.: Galyas, Horváth Zs. (11-esből), Engel, ill. Mika, Mida.

Kiállítva: Horváth G. (56.).

Jók: Olajos, ill. az egész csapat.

Ifi: 2-4.

Mata Sándor: – A kiállítás és a harmadik gól minket zavart össze. Amíg csürheként viselkedünk a pályán és nem tiszteljük egymást nehéz jövő elé nézünk.

Vojnár István: – A játékvezető a tizenegyessel és a kiállítással eldöntötte a mérkőzést. A második félidőben úgy érzem tíz emberrel sokkal jobban játszottunk a hazaiaknál. Őszinte részvétünk a Mida családnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!