biciklitúra

2019.09.05. 09:00

Kerékpárra és túrára fel!

Teljesítménytúrára várják a bringázás és a Bükk szerelmeseit.

Tajthy Ákos

Sport, gyönyörű környezetben (illusztráció)

Forrás: Dreamstime

Idén is megszervezi a Bükki Kerékpáros Teljesítménytúrát a Zöld Kapcsolat Egyesület. A sportrendezvény szeptember 14-én várja a kerékpározás és a Bükk szerelmeseit.

Különböző távok

– Tavaly az ország minden tájáról, egészen pontosan hatvannégy településről közel négyszáz bringás nevezett, és azt kell mondjam, igazi örömtekerés volt. Bízunk benne, hogy ez idén is így lesz – mondta lapunknak F. Nagy Zsuzsanna, a Zöld Kapcsolat Egyesület elnöke.

A teljesítménytúrán idén ötven, nyolcvan és száztíz kilométeres körökön lehet majd indulni. A program alatt a Csanyikban, a Király­asztalnál (innen indulnak a túrák) a családtagokat és gyermekeket többek között KRESZ- és közlekedési játékokkal, kerékpáros ügyességi versennyel és egyéb érdekes játékokkal várják.

Részletek a Zöld Kapcsolat Egyesület honlapján (www.zoldkapcsolat.hu) és a meghirdetett Facebook-eseménynél (Bükki Kerékpáros Teljesítménytúra 2019).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!