DFC Kft.

2019.06.07. 12:34

Újabb taggyűlés, újabb időpont a DFC Kft.-nél

A labdarúgó NB I.-ben szereplő Diósgyőri VTK csapatát működtető gazdasági társaság, a DFC Kft. csütörtökön taggyűlést tartott.

Berecz Csaba

A diósgyőri klub közleménye szerint azért hívták össze a tulajdonosok képviselőit (Borsodsport Invest Kft., Miskolc Holding Zrt., Diósgyőri Sportlétesítményeket Működtető Nonprofit Kft. v.a.), hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség által kilátásba helyezett szankciók elkerülése érdekében a társaság jegyzett tőkéjének felemeléséről, az ehhez kapcsolódó napirendekről tárgyaljanak, döntsenek. Mint ismert: ebben az évben több alkalommal is összehívtak ez ügyben taggyűlést, ugyanis az NB I.-es licenc megszerzésének egyik feltétele volt a tőkehelyzet rendezése. Érdekesség, hogy az élvonalbeli licencet megkapta a DVTK, a tőkehelyzet rendezését pedig változatlanul szorgalmazza a többségi tulajdonos, a Borsodsport Invest Kft.

De úgy tűnik, hiába, ugyanis a tegnapi taggyűlés eredménytelenül végződött, mert a többségi tulajdonos három javaslata közül egyik sem kapott támogatást a másik két tulajdonos részéről. A tőkerendezés remélt megoldására 2019. június 25-re újabb tag­gyűlést hív össze a DFC Kft.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!