akadályfutó verseny

2019.06.16. 12:30

Ózdi diákok sikere az idei Sulihajszán

Elsőként vettek részt a régióból az ember­próbáló versenyen a Bolyky diákjai.

Nagyon komoly erőpróba volt

Forrás: Az iskola fotója

Cseszneken rendezték meg a napokban a Sulihajsza akadályfutó versenyt. Az ország egyik legnagyobb ilyen jellegű versenyén járt az ózdi Bolyky Tamás Általános Iskola három csapata.

Sem a megyéből, de a tágabb régióból sem voltak a megmérettetésen diákok eddig. Ők voltak az elsők, és sikeresen is szerepeltek.

Nehéz terep, hőségben

Az iskola közösségimédia-oldalán ezt olvashatjuk: „több mint hét kilométert kellett teljesíteni a gyerekeknek hegyen-völgyön, patakokon keresztül vagy éppen a várhoz felfutva és közben összesen 16(!), az ügyességet, fizikai erőt vagy memóriát igénybe vevő feladatot megoldva. Mindehhez társult a hőség, a tűző nap. Azonban a legnagyobb siker, hogy mind a három csapatunkból mindenki szuperül, sérülésmentesen legyőzte a pályát.

Az 5–6. osztályos lánycsapatunk, a Bolyky Sasok a dobogóra is felállhatott; megszerezték a csapat 3. helyet. Holló Anna a 7–8. osztályos lányok rangsorolásában a második.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!