Miskolc

2019.06.13. 18:00

Hollandiába tartanak

A gyerekkategóriában versenyezhetnek a fiatalok Európa-­bajnokságán.

Az elmúlt hétvégén véget ért a három nemzetközi versenyből álló sorozat, amelyet követően a Magyar Lovas Szövetség díjugrató szak­ágának szövetségi kapitánya, Kövy András kijelölte, kik lesznek, akik július 9-től 14-ig Hollandiában képviselhetik Magyarországot.

Ketten utazhatnak

A Drenthe tartományban található Zuidwolde faluban sorra kerülő fiatal (gyermek, serdülő, ifjúsági) Európa-bajnokságon két miskolci lovas vehet részt. A 14 esztendős, Talent Programos Kisgergely Kata (Diósgyőri Lovassport Egyesület) a díjugratók gyermekkategóriájában kap lehetőséget, arra, hogy bizonyítsa rátermettségét, a gyermek fiúk között pedig a 12 éves ifj. Szuhai Gyula (Gyula Farm Miskolc) szerepel majd.

– Az a célom, hogy minél jobb teljesítménnyel rukkoljak ki – mondta Kisgergely Kata, aki hozzátette: – döntőt szeretnék lovagolni, a 130 centiméteres akadályokat véve kell majd helytállnom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!