DVTK

2019.05.22. 17:00

Videó: Édesapja sírva hívta fel a DVTK 18 éves játékosát

Korbély Kristóf a 80. percben beállt, tizenöt másodperc múlva pedig már a csapattársak és a szurkolók körében ünnepelt. Bár erre a DVTK 18 éves támadója nem is nagyon emlékszik, csak az Újpest ellen 3–0-ra megnyert mérkőzés lefújása után tudatosult benne, hogy megszerezte élete első NB I-es gólját. Rengeteg üzenetet kapott, először a lelátón szurkoló édesapja hívta fel sírva.

A gól előtti szituációk még megvannak, a gól utániak azonban már nem annyira – mondta a harmadik NB I-es meccsén pályára lépő Korbély Kristóf, aki május 26-án ünnepli majd a 19. születésnapját. – Prosser Dani vezette rá a kapusra a labdát, de az ő lövését még tudta védeni. A kipattanó azonban pont elém került, én pedig lehelyeztem a bal alsó sarokba. Annyira boldog voltam, ennyi szurkoló előtt gólt szerezni, csak a mérkőzés lefújása után tudatosult bennem” – írja az nemzetisport.hu.

A fiatal támadó alig bírta fogadni az üzeneteket, barátai a góljáról, az ünneplés pillanatairól küldtek neki videókat. De az első, és talán a legfontosabb telefonhívás a lelátón szurkoló édesapjától jött.

„Sírva hívott fel, nagyon jó érzés volt. Itt van minden meccsen, ha játszom, ha nem.”

A Nemzeti Sport videójában arról is beszélt, milyen a közös munka Fernando Fernándezzel, míg Bacsa Patrik elmondta, lelkileg hogyan lehet feldolgozni, hogy a Diósgyőr most már idényről idényre a kiesés ellen küzd. Továbbá beszélt arról is, milyen tervekkel vághatnak neki az ősznek az NB I-ben.

Forrás: nso.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában