Helyi sport

2018.01.06. 10:01

Mindenképp nyerni szeretne a MEAFC

Miskolc - A férfi kosárlabda NB I/B Piros csoportjának 13. fordulójában a Calle Pubfood Békés vendége lesz a MEAFC szombaton.

Miskolc - A férfi kosárlabda NB I/B Piros csoportjának 13. fordulójában a Calle Pubfood Békés vendége lesz a MEAFC szombaton.

Calle Pubfood Békés – Miskolci EAFC (Békés, szombat, 17.00)

Walke Károly, a Miskolci EAFC edzője: – Mindenképpen nyerni szeretnénk. Velünk azonos képességű csapattal mérkőzünk meg, és bár a hazai pálya feléjük billenti a mérleg nyelvét, ettől függetlenül mi optimistán állunk a meccshez, mert jól sikerült a felkészülés a két ünnep közötti edzésekkel és az év elejeikkel, illetve úgy gondoljuk, hogy a videófelvételek alapján sikerült kielemeznünk a Békés játékát. Ami a keretünket illeti: a korábban keresztszalag-szakadást szenvedett Gallóra és a térdproblémákkal küzdő Oroszra változatlanul nem számíthatunk, remélhetőleg a többieket betegség vagy sérülés nem fogja akadályozni. Megpróbálunk abban a szellemben, abban a harcos felfogásban játszani, mint a Nyíregyháza ellen, és ha ez sikerül, ez eredményre vezethet.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!