Helyi sport

2017.09.27. 12:43

Hazai pályán a Phoenix KK, Vásárhelyen a MEAFC

Miskolc, Tiszaújváros - A férfi kosárlabda NB I/B 3. fordulójában a Tiszaújvárosi Phoenix KK és a Miskolci EAFC is pályára lép szerdán.

Miskolc, Tiszaújváros - A férfi kosárlabda NB I/B 3. fordulójában a Tiszaújvárosi Phoenix KK és a Miskolci EAFC is pályára lép szerdán.

Férfi kosárlabda NB I/B Piros csoport, 3. forduló

Vásárhelyi Kosársuli – Miskolci EAFC (Hódmezővásárhely, szerda, 18.30)

Hajdu Roland, a Miskolci EAFC edzője: – Egy bő hét alatt három meccset játszik a teljes mezőny, és hogy ebből a sűrű programból ki hogy jön ki, az sok mindenen múlik. Például, hogy kinek hogy sikerül regenerálódnia a mérkőzések között, hogy melyik csapatnak mennyire mély a kerete, illetve hogy kiből mennyit vesznek ki az utazások. Mi a Pécs elleni meccsnapot tekintjük mintának, vagyis reggel indulunk, útközben ebédelünk, hogy kényelmesen érjünk oda. Béres velünk tart, visszatér az eltiltása után, de Takácsra sérülése miatt még számíthatunk. A Hódmezővásárhely otthon veszélyes, ráadásul két vereséggel kezdték a szezont, mindkettőt idegenben szenvedték el, feltételezem, hogy otthon nagyon akarnak majd bizonyítani, úgyhogy biztosan maximálisan odarakják magukat. De így leszünk ezzel mi is, mert szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat.


Férfi kosárlabda NB I/B Zöld csoport, 3. forduló

Tiszaújvárosi Phoenix KK – EKE Eger KOK (Tiszaújváros, Sportcentrum, szerda, 18.00)

Szendrey Zsombor, a Tiszaújvárosi Phoenix KK edzője: – Bízunk abban, hogy elindulunk felfelé, és ezen a meccsen megszerezzük az első győzelmünket. A felkészülés során kétszer találkoztunk egymással, egyszer idehaza, hosszabbításban mi nyertünk, a másik alkalommal, a náluk rendezett tornán viszont kikaptunk. Az biztos, hogy mind a két csapat hajt, vár az első győzelmére, és talán egy pici előny nálunk van, mert tudomásunk szerint ellenfelünk egyik centere megsérült, de ettől függetlenül a fiatalokból álló csapatuk még veszélyes. Nálunk mindenki egészséges, mindenki harcra készen áll, és a két bajnoki közötti rövid időben is maximálisan igyekszik ráhangolódni erre a mérkőzésre.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!