boon.hu video

2024.06.12. 19:00

Megmutatják magukat a miskolci fotográfusok - fotók, videó

Keleti fények címmel nyílt fotókiállítás a miskolci városházán.

A Miskolci Fotóklub Egyesület Keleti fények című fotókiállítása a Városházán.

Fotó: Vajda János

- A csaknem félszáz tagot tömörítő, művészeti szempontból is sokszínű Miskolci Fotóklub Egyesület kezdő fotósoktól a fotóművészekig, portréfotósoktól a természetfotósokig, fiataloktól az idősebb generációig támogatja tagjai fejlődését, művészeti kiteljesedését – mondta el köszöntőjében Bognár Péter, az egyesület alelnöke.

Válogatott képek

A szervezet Keleti fények címmel rendezett kiállítást a miskolci városházán, ahol a közönség olyan válogatott képeket láthatott – amelyek hazai vagy nemzetközi fotópályázatokon is sikeresen szerepeltek -, és melyeket korábban Budapesten állítottak ki. 

- Nagyon örülök annak, hogy helyet adhatunk ennek a kiállításnak, mert egyrészt hiszem, hogy a mindenkori városvezetés feladata az értékőrzés, az értékes egyesületek, közösségek támogatása, másrészt pedig akkor amikor anno úgy döntöttünk, hogy nyitott városházát szeretnénk, hogy megnyitjuk a hivatal épületét a miskolciak előtt, akkor ilyen kezdeményezésekre is gondoltunk – fejtette ki megnyitójában Veres Pál, Miskolc polgármestere. A kiállítás megnyitóján átadták az Év Fotósa Díjat, amelyet a klub tagjai közül Kégl Imre érdemelt ki.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában