Érdekes!

2024.01.23. 13:40

Mi már tudjuk az idei miskolci CineFest filmfesztivál időpontját

Idén már huszadik alkalommal rendezik meg a világhírességek által is nagyra becsült CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivált.

Boon.hu

Bíró Tibor fesztiváligazgató a CineFest megnyitóján

Fotó: Bujdos Tibor

Szeptember 6-14-ig tart majd Miskolc nívós mozifesztiválja. Idén már huszadik alkalommal rendezik meg a világhírességek által is nagyra becsült CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivált. Aki ide jön, szinte mindig megjegyzi, hogy meghitt légköre van a rendezvénynek, éppen illő egy ekkora városhoz képest, mégis elegendő csillogást kap minden szereplője. 

Tovább építkeznek

Veres Pál polgármester szerint a fesztivál Miskolc kulturális életének egyik legerősebb oszlopa, ezért szívesen támogatják, hogy tovább építhessék nemzetközi elismertségét is. Ettől az évtől egy másik jelentős segítője is lesz a több napos eseménynek, ugyanis együttműködési megállapodást írt alá a Mercedes-Benz Miskolc ügyvezetője. Balogh József közölte, ugyan egy nagy beruházás közepén vannak, mégis szeretnének új helyszínt biztosítani a fesztiválnak új szalonukban.

Bíró Tibor elmondta, kisebb-nagyobb mértékben eddig is támogatták a rendezvényt a helyi cégek, de most egy több évre szóló támogatási szerződés született, amire még nem volt példa.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában