Premier

2023.11.23. 11:30

Miskolci szerző mutatkozott be a fővárosban

Az erzsébetvárosi „K 11” (Király utca 11) Művészeti ás Kulturális Központban, a Művészetbarátok Egyesülete szervezésében a miskolci író, Utry Attila: Nevében a sorsa (szépprózák) – Káin bélyege (opera forgatókönyv) című kötetének különleges bemutatója volt.

Boon.hu

Utry Attila

Geröly Tibor elnök köszöntője után Berta Eleonóra a Pro Art Kiadó vezetője ismertette a fiatal miskolci könyvkiadó tevékenységét. A szerzővel Garamvölgyi Attila a kötet szerkesztője beszélgetett: Európa, Hunnia és Ragozinka nevében elemzett sorsáról, aktuális döntéseik várható következményeiről. Nehéz kérdések – válaszok között a Káin bélyege című operából vetítettek Vihula Mihálylo reménykeltő, kiútkereső zenéjéből a Miskolci Nemzeti Színház művészei által felvételről előadott részleteket. Mondhatjuk, hogy a könyv és az opera értő közönséggel találkozott, maradandó élményt nyújtott a közönségnek és az alkotóknak egyaránt!
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában