Családi színház

2023.10.06. 18:30

Kacagó koncert az avasi református templomban

Ingyen lehet részt venni szombat délelőtt Döbrentey Ildikó mesemondó, Levente Péter játékmester és Misa Vihula gitármester avasi templombeli előadásán.

Boon.hu

Döbrentey Ildikó és Levente Péter

Szombaton délelőtt az avasi református műemléktemplomba érkezik a három nagy kacagtató: Döbrentey Ildikó, a mesemondó, Levente Péter, a játékmester és Misa Vihula, a gitármester, akik színes, illatos, csiklandozó szikrákat fognak pattintani a gyermekek, és az örök-ifjak lelkébe. Játékukban a vidámság keveredik majd a szeretettel, a kedvesség pedig az ünnepléssel. 

A Miskolciak az Avasért Alapítvány nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy Ildikó, Péter és Misa elfogadták a meghívást. Hálával adóznak Hangóné Birtha Melinda nagytiszteletű asszonynak és Hangó István nagytiszteletű úrnak, akik lehetőséget és teret adnak az avasi református templomban, hogy ez a csodálatos esemény megvalósulhasson.

A szervezők október 7-én, délelőtt 10.30-kor szeretettel várnak minden ifjút és örökifjút a családi színházba, a Kacagó koncertre.

A belépés díjtalan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában