Szavazás

2023.01.06. 07:00

A Latin Projekt új nevet keres klubjának

Aki szavaz, jegyet nyerhet a januári táncos estre.

ÉM

A Déryné utca megtelik zenével! Négy alkalommal várunk nyáresti koncertekre, baráti találkozásokra a Zenélő Belvárosban.

Fotó: Ádám János

Hamarosan indul a Latin Projekt Dance Klub a Miskolci Ifjúsági Házban, majd a szervezők minden hónapra terveznek programot, hogy megörvendeztessék a vérpezsdítő, latinos zenét és táncot kedveklőket. A klubnak azonban most új nevet keresnek, ezért arra kérik az érdeklődőket, hogy szavazzanak a felmerült ötletek egyikére. 

A szavazók között kétszer két jegyet sorsolnak ki az első klubfoglalkozásra, amit január 21-én este 7 órától tartanak. Szavazni január 15-én este 8 óráig lehet.  Sorsolás és eredményhirdetés másnap. A megadottakon kívül egyéb ötleteket is várnak. Részletek az Ifjúsági Ház közösségi oldalán.

A Latin Projekt latin, modern és hagyományos zenéjének a jövőben nemcsak miskolci táncos csoportok örülhetnek,  hanem várjuk a vidéki csoportokat is. A jó hangulatról két kiváló zenész Bereznay András (trombita), Füvessy Norbert (gitár), valamint Azari Péter társastánctanár gondoskodik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában