A közönség öröme

2022.11.21. 10:30

Mádon koncertezett Csík János és a Mezzo (videó)

A jazz és a népzenei stílus ötvözetét állították fókuszba.

SFL

Fotó: SFL

Sárospatakon tartotta tavaly, a pandémia utáni lemezének ősbemutatóját Csík János és a Mezzo zenekar, az idei esztendőben újra Tokaj-hegyaljára látogattak. November közepén Mád református templomában adtak nagysikerű koncertet. Repertoárjukban a jazz és a népzenei stílus ötvözetét állították fókuszba. 

Mint azt Tatárka József polgármester elmondta, eredetileg az augusztus 20-i ünnepségen szerették volna vendégül látni a méltán népszerű együttest, ám meghívásuk idején már foglalt volt a csapat és jócskán be voltak táblázva a nyári-őszi hétvégékre is. Az alkalom most jött el, és nagyszerű koncertnek örülhetett, tapsolhatott a nagyérdemű, akik között jócskán akadtak a szomszéd Tállya településről érkezettek is, nem véletlenül. A zenekar egyik tagja, Vadas László ugyanis tállyai származású, anno a nagy sikereket elért Orbán Balázs-, később a Forgatós Citerazenekar vezetője volt.

Kapcsolódó videó - A Csík zenekar fergeteges miskolci koncertje:

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában