Múltidézés

2022.11.19. 13:07

Kiállítással ünnepeltek és emlékeztek a régi időkre (fotókkal, videóval)

Balláné Veres Arankának, a miskolci Fazekas Utcai Általános Iskola egykori pedagógusának nyílt kiállítása az intézményben.

PN

Balláné Veres Aranka

Fotó: Bujdos Tibor

A pedagógus, aki rajztanárként is dolgozott sok-sok évig az intézményben 70. születésnapján „együtt szeretne emlékezni az elmúlt évtizedekre barátaival, rokonaival, egykori osztálytársaival, tanítványaival, tanáraival, munkatársaival” – írtuk nemrégiben. 

Az „Emlékeim” című kiállítása kapcsán különleges kérése volt az ünnepre, melyet lapunkhoz is eljuttatott: „Nagy szeretettel hívok erre a kiállítás-emlékezési alkalomra mindenkit a Fazekas Utcai Általános Iskolába november 19-én délelőtt 10 órára. Egyben szeretnélek megkérni benneteket, hogy amennyiben van tőlem egy emlékkönyvi bejegyzésed, rajzod, esetleg festményed, légy kedves fényképezd le, és küldd át a fotót a neten. Még egy kérésem lenne, ha lehet, írj pár sort arról, mire emlékszel velem kapcsolatban.” 

Balláné Veres Arankának az adta az ötletet a kiállítással egybekötött emlékezésre, hogy egykori tanítványai a közösségi oldalán írtak neki visszaemlékező sorokat.

A pedagógusnak utoljára tíz évvel ezelőtt volt Miskolcon kiállítása.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában