Elismerés

2022.10.19. 07:45

Megkapta a kritikusok díját a miskolci Producerek

A legjobb szórakoztató előadásnak járó díjjal ismerték el Béres Attila rendezését.

ÉM

Jelenet a miskolci Producerek című előadásból

Fotó: Bujdos Tibor

Megkapta a színikritikusok díját a Miskolci Nemzeti Színház Producerek című produkciója. A legjobb szórakoztató előadás kategóriájában érdemelte ki a Színházi Kritikusok Céhének elismerését a Béres Attila által rendezett musical. A bemutató 2021. június 18-án volt. 

Béres Attila rendezőként vette át a kritikusdíjat
Fotós: Éder Vera/Miskolci Nemzeti színház Facebook

„Könnyed és mégis kíméletlen blődli ez, sokaknak szóló, rétegzett poénáradattal, pazar ritmusban, szokatlanul hibátlan prozódiájú dalokkal” – írta a miskolci Producerekről Gabnai Katalin, a Színház.net szakportálon a premier után.

Nem csupán a szakma szerette/szereti a Producerek miskolci változatát, de ez egyértelmű közönségkedvenc is. A portálunkon zajló szavazáskor az előző szezonban hatszor nyerte el a hónap előadása címet színházbarát olvasóink voksai alapján. A Miskolci Nemzeti saját szavazásán pedig ezt választották az évad előadásának is.

A Miskolci Nemzetiből legutóbb 2019-ben volt díjazott: a legjobb férfi főszereplő lett Görög László, A velencei kalmár Mohácsi János rendezte változatából. 2017-ben pedig a legjobb előadásnak járó díjat érdemelte ki a kritikuscéhtől a Kivilágos kivirradtig – ezt Rusznyák Gábor rendezte.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában