KÖNYVAJÁNLÓ

2019.11.14. 10:00

Szeretni és szeretve lenni

Az olvasás népszerűsítés érdekében a jövőben igyekszünk érdekesebbnél érdekesebb könyveket bemutatni olvasóinknak. Ez alkalommal egy különleges történetet, Jessica Koch Közel a horizonthoz című könyvét ajánljuk.

Zöldi Anikó

Egy jelent a filmből

Forrás: mafab.hu

Talán, ami a legérdekesebb ebben a történetben, hogy ez valójában is megtörtént, az írónő a saját életéről mesél az olvasónak. Ismerkedjünk meg Jessicával, Dannyvel és Tinával, akiknek az élete örökre egybeforrt. Ez a könyv bemutatja nekünk a szerelem és a barátság erejét, megtanít elengedni, együtt élni a fájdalommal és ami a legfontosabb, megváltoztatja a világképünket.

Jessica egyszerű életet szeretne élni, nyugalomban, bár ő sem gondolta volna, hogy az este teljesen megpecsételi a sorsát. Azon a bizonyos éjszakán megtalálja a nagy szerelmet, de az életben nem minden csak az örömről, a boldogságról szól, ezt hamar belátja az írónő is, és élete egyik legnehezebb döntését fogja meghozni. A mai világban is vannak úgynevezett tabu témák, sokan gondolják úgy, hogy bizonyos dolgokról nem „szabad” beszélnünk, ez a könyv viszont rengetegszer érinti ezeket a témákat és tágas rálátással számol be róluk. A történet egy olyan életet mesél el, amit a félelem, a remény végig kísér.

Sokak számára ez a könyv nagyon sok boldog pillanatot fog hozni, de a legkeményebb szívűeket is képes megsiratni. Ez a történet képes arra, hogy megváltoztassa a véleményünket a világról, ezáltal fejlődik az empátia képességünk is.

Akinek felkeltette az érdeklődését a könyv, de nem szeret olvasni, számukra is van egy jó hírem, hiszen megfilmesítették ezt a történetet és nemsokára Magyarországon is a filmvásznon láthatjuk. Addig is itt a szinkronos előzetes a történetről!


Eddig ezekről a könyvekről írtunk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában