Taktaharkány

2019.08.13. 16:00

Kökény Tamás szívdarabjai

Taktaharkányra látogat a Zempléni Fesztivál.

Budapest, 2016. június 4. Kökény Tamás, a Virtuózok címû televíziós tehetségkutató gyõztese (j) a verseny fináléjában a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2016. június 3-án. Mellette a verseny korcsoportgyõztesei: Holozsai Eszter fuvolista és Váradi Gyula hegedûs. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Darabok a szívemből – ez a címe Kökény Tamás nagybőgőművész koncertjének, amelyet ma délután négy órakor tart a Zempléni Fesztivál keretein belül a taktaharkányi Művelődési Házban. A nagybőgőst Fehlér Lili kíséri zongorán.

Meghatározó darabok

A válogatás különleges lesz, hiszen a zeneutazás Paganinitől kezdve Liszt Ferencen át egészen Ennio Morricone szerzeményéig tart.

Kökény Tamást a Virtuózok 2016 abszolút győzteseként ismerte meg az ország. A vetélkedő díjaként játszhatott a Carnegie Hallban is.

– Azért ezekre a művekre esett a választásom, mert életem legmeghatározóbb darabjai voltak, ezekkel válhattam híressé. Ám a legérdekesebb az, hogy kis korom óta ezek a kedvenceim! – mondja a műsorról a művész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában