Választás 2024

2024.04.20. 11:43

Új rekord: 25 perc alatt gyűlt össze a szükséges ajánlás

Horváth Bettina, a ricsei Fidesz alapszervezet 32 éves elnöke rekord gyorsasággal, 25 perc alatt gyűjtötte össze a polgármester jelöltséghez szükséges aláírások sokszorosát. Ezzel dr. Hörcsik Richárd 2022-ben felállított rekordját döntötte meg, aki akkor 54 perc alatt gyűjtötte össze az indulásához szükséges ajánlások többszörösét.

Boon.hu

Forrás: Facebook

Minderről Horváth Bettina a közösségi oldalán számolt be, videós poszttal is alátámasztva a rekordot. 

„Ricse sebességet váltott! 25 perc 26 másodperc!

Az elmúlt napokban sokan jelentkeztek a településről, hogy jönnének a kampányomba segítőnek, támogatónak, ezért tegnap elhatároztuk: megpróbáljuk a lehetetlent.

2022-ben Dr. Hörcsik Richárd 54 perc 11 másodperc alatt szedte össze az induláshoz szükséges jelölések többszörösét.

Tegnap a segítőimmel megfogadtuk, hogy Ricsén ezt az időt ma megpróbáljuk 45 perc alá vinni.

Ez csak szervezettséggel, csapatmunkában lehetséges, ráadásul elengedhetetlen, hogy a lakosok is támogassák a változást.

Néhány perce adtam le a helyi választási irodán a szükséges aláírások többszörösét. Mindezt 25 perc 26 másodperc alatt sikerült megcsinálni. Mindezt végig dokumentáltuk, hogy a sok hitetlenkedő embernek is meg tudjuk majd mutatni” – írta többek között a posztban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában