Jó hangulat

2024.04.27. 10:00

Pikniken emelik a magasba a gyerekeket Miskolcon

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom miskolci csoportja családi pikniket szervez az országos megmozdulás köré Miskolcon.

Boon.hu

Gyerekemelés

Fotó: MW

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt készülnek programokkal: hordozós latin fitnesz, bábelőadás Szabó Attila vándor mesemondó előadásában, zenés foglalkozások, a Figurka Hagyományőrző Meseműhely műsora, tombola, kismotoros kreszpark, babaugrálóvár és még számtalan lehetőség várja a családokat május 4-én, a Fábián utcán a Malom (régi bábszínház) mögötti füves területen. 

A pikniken bemutatkozik a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Gyermekkönyvtára, a Mesemalom Bölcsőde, a Herman Ottó Múzeum Múzeumpedagóiai Osztálya, a Miskolci Otthon Segítünk Alapítvány és a Nagycsaládosok Országos Egyesületének miskolci szervezete.
A szervezők mindenkit arra biztatnak, hogy hozzanak magukkal plédet és bármit, ami egy jó piknikhez szükséges, ők a jó hangulatot és a teret biztosítják egy felejthetetlen családi naphoz.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában