Helyi közélet

2024.04.12. 11:00

Nem adom fel! – motivációs tréning Gesztivel

Teltházzal, több mint 120 vállalkozó részvételével zajlott a BOKIK szervezésben Geszti Péter előadása.

Boon.hu

Geszti Péter

A „Nem adom fel! – Megújulás és innováció” című motivációs rendezvényt a „Szövetségben a vállalkozókkal” vállalkozásfejlesztési programsorozat keretében tartotta a kamara. A tréning kapcsán Geszti Péter úgy fogalmazott: 

„A motivációs tréningeken mindig olyan témákat hozok fel, amelyek nem az én sikeremről szólnak, hanem a megújulás belőlem fakadó példáin keresztül a megújulás szerintem általánosan kötelező jellegéről. Valamint arról, hogy mit gondolok a kreativitásról, hogyan lehet ezt kibontakoztatni akár egy munkahelyen, vagy éppenséggel arról, hogy hogyan tudok jól működni egy csoportban azzal együtt is, hogy szeretem én rúgni a gólokat, vagyis vezetni a projekteket. Ezek alapvetően önismereti, lelki kérdések, illetve olyan témák, amelyek segíthetnek jobban formálni az életvezetésünket.”

Bihall Tamás, a BOKIK elnöke köszöntőjében kiemelte, a motivációs tréning a „Szövetségben a vállalkozókkal” elnevezésű vállalkozásfejlesztési program keretében valósult meg. Ebben a Nemzetgazdasági Minisztérium és az MKIK által támogatott országos programban a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara is részt vesz. A cél a vállalkozások versenyképességének javítása, és a gyengébb gazdasági- és adóerejű területek felzárkózásának támogatása.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában