Traffipax

2024.04.10. 08:00

Megválaszolta az olvasó, hol kellene sebességet mérni

A közösségi oldalon kérdeztünk, több százan válaszoltak.

Boon.hu

Fotó: Huszár Márk

Az Európát érintő sebesség ellenőrzési kampányhoz kapcsolódva a magyar rendőrség is Speedmarathont tart április 19-én 6 és április 20-án 6 óra között, amelynek során valamennyi sebességmérő eszközt bevetve próbálják visszaszorítani a gyorshajtást.

A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan az ellenőrzési helyek kijelölése során a lakosság véleményét is figyelembe veszik, ezért idén is várták a javaslatokat arra vonatkozóan, hogy hol legyenek sebességellenőrzési pontok.

Sokan komolyan vették

A boon.hu Facebook oldalán mi is feltettük a kérdést olvasóinknak: hol mérjenek a rendőrök Borsodban? Több százan válaszoltak a posztunk alatt, melyek egy része poénos, vagy éppen ellenkezőleg, sértő tartamú volt. Azonban sokan gondolják úgy, hogy igen is szükség van a sebesség ellenőrzésre és javasolták egyszerűen azt, mindenhol és minél gyakrabban traffizanak a rendőrök.

Emellett számtalan konkrét helyszínt is megjelöltek, ahol véleményük szerint érdemes lenne a száguldozók és balesetveszélyes helyzetet okozó autósok miatt mérni a sebességet. A leggyakrabban Forró települést nevezték meg, mint szükséges helyszínt.

Íme a bejegyzésünk, ahol le lehet ellenőrizni, ki milyen helyszínt ajánlott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában