Karrierfeszt 2024

2024.04.02. 15:00

Állást kínálnak a Miskolci Egyetemen, nem csak egyetemistáknak

A Miskolci Egyetem állásbörzéje több mint 20 éve segíti a frissdiplomás álláskeresőket és a karrierjüket építő hallgatókat. A Karrierfeszt idén 2024. április 10-én nyitja meg kapuit az Egyetemvárosban.

Az állásfesztivál kísérőprogramokkal válik majd teljessé

Forrás: ME

Fotó: Végh Csaba

A második éve KarrierFeszt nevet viselő állásvásárt és kiállítást 1996 óta rendezi meg a Miskolci Egyetem elsősorban a diplomás álláskeresők számára. A rendezvény az észak-magyarországi régió legrégebbi állásfesztiválja, amelynek küldetése az elhelyezkedési lehetőségek bemutatása mellett az álláskeresők készségeinek fejlesztése és a tehetségek felfedezése. 

A tavalyi KarrierFeszt több mint 50 vállalatot és közel ezer résztvevőt vonzott az Egyetemvárosba, idén ennél is több üzleti és gazdasági partnerrel, valamint álláskeresővel számolnak. Számos újítást terveznek: a hagyományos állásvásárt a munkaerőpiaci versenyképesség növelését célzó rendezvények, a duális és vállalati partnerek együttműködésére építő gyakorlatorientált képzések, duális workshopok egészítik ki. A legfontosabb cél, hogy a munkaerőtoborzási esemény lehetőségeket kínáljon a kapcsolatépítésre, az állásajánlatok megszerzésére, ezzel is segítve a munkaerőpiaci érvényesülést. A Miskolci Egyetem sokrétű képzési palettája számos területen kínál munkaerőt a gazdasági szereplőknek, legyen szó frissdiplomás pályakezdőkről, az egyetem mellett munkát keresőkről, vagy a jövőjüket tervező hallgatókról.

A KarrierFeszt több, mint egyszerű állásbörze: workshopokkal, hasznos és szórakoztató kísérőprogramokkal, valamint szakmai és közösségi eseményekkel várja az érdeklődőket. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában