Felmérés

2024.03.25. 11:23

A hallgatók mondanak véleményt az oktatókról a Miskolci Egyetemen

Az anonim felmérés célja, hogy a diákok álláspontjának megismerésével hozzájáruljon az egyetemen folyó oktatás színvonalának növeléséhez.

Boon.hu

A hallgatók mondhatnak msot véleményt a Miskolci Egyetemeb

Fotó: BOON

A Miskolci Egyetem oktatóinak munkáját kérdőív kitöltésével véleményezhetik a hallgatók április 10-éig. Az anonim felmérés célja, hogy a diákok álláspontjának megismerésével hozzájáruljon az egyetemen folyó oktatás színvonalának növeléséhez - írja a Miskolci Egyetem honlapja. Arra is kitértek, hogy a felmérésekben való részvételről a hallgatók a Neptun rendszerben megadott e-mail címükön kapnak tájékoztatást. Az adatgyűjtés és értékelés során az anonimitás teljeskörűen biztosított. (A rendszerből csak és kizárólag az az információ nyerhető ki, hogy adott e-mail címről érkezett-e az adott felméréshez válasz vagy sem. A beérkezett válaszok esetében nem lehet azokat az e-mail címekkel összepárosítani.)

Pár perc alatt

Egy kérdőív kitöltése maximum 3-5 perc. Segítségükkel fontos visszajelzést kaphatnak az oktatók a tanított tárgyakkal, az oktatási módszerekkel kapcsolatban. Az értékelésbe bevont oktatók, tantárgyak és kurzusok körét a Miskolci Egyetem karai határozták meg. A felmérések összesített eredményeit az egyetem honlapjának Minőségbiztosítás menüpontja alatt lehet majd megtalálni - húzták alá. A felmérés lezárulását követően a kérdőívet kitöltők között karonként, hallgatói létszámarányosan egyetemi pulcsikat sorsolnak ki, továbbá a ME-HÖK felajánlásának köszönhetően karonként 1-1 MEN bérlet is gazdára talál. A sorsolás a Neptunban megadott e-mail címek alapján történik - írták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában