Lehetőség

2024.03.26. 16:00

Így juthat plusz pénzhez a Miskolci Egyetemen egy hallgató

A tutor munkáját ösztöndíjjal ismeri el a Miskolci Egyetem, amely a támogatott hallgatók sikeressége alapján állapítanak meg.

Boon.hu

Segíthetik társaikat

Fotó: BOON

A Miskolci Egyetem Tutor programjába keresi azokat az elhivatott, szakmailag felkészült hallgatókat, akik saját képességeik fejlesztése mellett szívesen foglalkoznak hallgatótársaikkal is. Az ösztöndíjjal honorált lehetőségre március 27-én éjfélig lehet jelentkezni - írja a Miskolci Egyetem honlapja. 

Az ME Tutor program személyes, kortárs hallgatók részéről kínál támogatást azoknak a diákoknak, akik egy-egy tárgyat magasabb szinten szeretnének teljesíteni. Ez heti rendszerességgel, egyénre szabott igény szerint személyes vagy online formában megtartott konzultációt és korrepetálást jelent előre meghatározott tantárgyakból, amihez az egyetem szakmai és operatív támogatást biztosít. 

Hallgatónként jár

A tutor munkáját ösztöndíjjal ismeri el a Miskolci Egyetem, amely a támogatott hallgatók sikeressége alapján állapítanak meg, összege 30 ezer forint hallgatónként. A hallgatók oktatási/mentorálási szándékukat az alábbi FORM-okon keresztül tudják jelezni az általuk választott tárgyak megjelölésével 2024. március 27., szerda éjfélig - írták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában