Fejlesztés

2024.03.30. 19:00

Új játékkonyha érkezett az ózdi Damjanich Úti Tagóvodába

Nagy szükség volt a játékkonyhákra, hiszen a régiek túlzottan elhasználódtak, balesetveszélyessé váltak.

Boon.hu

Új játékkonyhát kaptak a gyerekek az Ózdi Városi Óvodák Damjanich Úti Tagóvodájában

Forrás: ozd.hu

Nemcsak a megvásárlásban, de az összeszerelésben is segített Csák Árpád területi képviselő. A gyerekek éppen aludtak, amíg a szerelés folyt. Az apróságok leghamarabb a szünetről visszatérve vehetik birtokba az újdonságokat, melyek a babaszobában kapnak helyet. A kicsik nagy hasznát veszik az apró konyhabútornak, ugyanis egyszerre többen is tudnak majd vele játszani.

Csák Árpád nem csak a vásárlásban, de az összeszerelésben is segített
Forrás: ozd.hu

„Az óvodavezető asszony két héttel ezelőtt szólt nekem, hogy az előző ilyen pici bútor tönkrement. Gyakorlatilag ennek húzós ára van, ugyanis nem lehet akármilyen bútort beszerezni. Itt a két garnitúra jelen pillanatban háromszázhúszezer forintba került, ugye a képviselői keret terhére intézkedtem, jeleztem a problémát polgármester úrnak, ő aláírta és nagyon gyorsan sikerült beszerezni. Gyakorlatilag két és fél hét alatt itt volt a bútor. Még annyi problémánk van vele, hogy össze kell szerelni, de mire legközelebb jönnek a gyerekek oviba, addigra birtokba tudják venni” - nyilatkozta Csák Árpád, területi képviselő. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában