Különleges program

2024.03.15. 09:00

Slampoetry Forr-A-Dalom lesz a Grizzly Music Pubban

Aki a hagyományos keretekből kilépve szeretne ünnepelni március 15-én, annak itt a lehetőség.

A ma esti slam poetry helyszíne

Fotó: Ádám János

Slampoetry Forr-A-Dalom lesz a Grizzly Music Pubban. A szervező közösség célja, hogy nem a megszokott körben és környezetben ünnepelje a márciusi ifjakat. Egy flahsmob és egy irodalmi - slam est lezárásával szeretnének megemlékezni nagyjainkról, túllépve a megszokott kereteken. Március 15-én, 16:30-kor lesz az indulás a Szinva terasztól a flashmobbal. A nap vége egy irodalmi, slam poetry est a Grizzlyben 18 órától, ahol mindenki bemutathatja alkotói képességét, vagy nézőként élvezheti a kulturális csemegét, amit a forradalom tiszteletére találtak ki a program ötletgazdái.

A főutca több pontján is feltűnnek

A flashmobbal a fő utca több helyszínén jelennek majd meg forradalmi hangulatot teremtve. Este a Pilvax kávéház ifjaira emlékezve rendezik meg Forr - A - Dalom versenyüket, ami Lippai Panni ötlete alapján született. A megvalósításban részt vesznek a Zrinyi Ilona Gimnázium drámatagozatos diákjai, a Mindennapi Slamtelenségeink tagjai, vagyis Lippai Panni, Jacsó Pál, Kajati Bálint Hyka és Izsó Angelika.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában