Prevenció

2024.03.18. 14:45

A Nagyanyám Blues is tisztán írta a dalt! (videó)

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendhagyó prevenciós programjának legújabb közvetítő közege a NAGYANYÁM BLUES-A zenekar Ózdról!

Boon.hu

Forrás: BAZ VRFK

Nagyanyám Blues-a: 

Ezt a számot tisztán írtuk, hallgassátok ti is tisztán!

BAZ VMRFK: Tiszta zene! Tiszta buli! Tiszta Kék! A tiszta zenéért, a Nemzeti Dal igényes feldolgozásáért kattints a klipre.

Nagyanyám Blues-a: a zenekar 2015-ben alakult, azonban tagjainak ismertsége jóval korábbra, 2007-re nyúlik vissza. Az együttes tagjai: Török Gergely (ének) r. szds.; Tengely Tibor (vokál, gitár) ny. hör. tzls.; Molnár Zoltán (gitár); Zupkó Endre (basszusgitár) r. zls.; István Péter (dob) rendőrségi munkavállaló.

Sokak előtt koncerteztek

Az együttes a 70-es, 80-as, 90-es 2000-es évek magyar rock- és blues slágereit adja elő. A repertoárban szerepelnek többek között Hobo Blues Band, Dinamit, Takáts Tamás Blues Band, Ossián, Pokolgép, Bikini, Republic, Tankcsapda, Deák Bill Gyula, Radics Béla, P-mobil, P-boksz, LGT, Omega, Sing-Sing, Lord, Bródy János , Ákos, Road zenekar szerzeményei.

A Nagyanyám Blues-a előzenekara volt már a P-mobil, a Wellhello, Pokolgép, Republic, Remorse együtteseknek, valamint neves előadók előtt, pl. Charlie, Fenyő Miklós is képviselhették a Hét völgy városát. Az idei első, saját szervezésű rendezvényük a II. Rock ’N’ Blues Night 2024. 04. 27-én a Nemzeti Filmtörténeti Élményparkban lesz látható és hallható.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában