Prevenció

2024.02.12. 11:18

A Zsaya is tisztán írta a dalt (videó)

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendhagyó prevenciós programjának legújabb közvetítő közege a Zsaya zenekar Miskolcról.

Boon.hu

A Zsaya zenekar

Forrás: Zsaya

A főkapitányság prevenciós programjában a Zsaya jelentette most ki: Ezt a számot tisztán írtuk, hallgassátok ti is tisztán! A rendőrség hozzáteszi: Tiszta zene! Tiszta buli! Tiszta Kék!

Íme a tiszta zene:

A Zsaya zenéje mindig is tiszta forrásból táplálkozott, táplálkozik. Ez nem más, mint népdalaink és a lelkünkből született gondolataink különleges vegyülete, amely az éppen aktuális megéléseink hatására formálódik újra és újra dallá.

 A Tiszta Kék programhoz a Kicsikémcímű dalunkat ajánlom, melynek origójában a felnőtté váló lány és édesanyja bensőséges párbeszéde áll. Az anya kedves féltéssel engedi útjára a családi fészket elhagyó kislányát.

A „Kicsikémhez” készült klipben ezt a bájos kedvességet és a szabadság és önállóság utáni vágyódás érzését próbáltuk megfilmesíteni. Az alapkoncepció sok-sok spontán jelenetét a Búza téri piacon forgattuk.

A Zsaya kívánja, hogy a fiatalok találják meg kötődésüket elsősorban önmagukhoz, családjukhoz, szeretteikhez, barátaikhoz. Bízzanak önmagukban és a szeretet felemelő érzésében, mert az mindig átsegít minket a problémákon” – fűzték hozzá a zenekar tagjai a kliphez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában