Jegyzet

2024.03.18. 16:20

Kézműves szépség

Pap Gyula

Pap Gyula

Négy év kényszerű kihagyás után, régi-új helyszínen szervezi meg a szépészeti szakmák hagyományos tavaszi versenyét idén a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara. A várakozások szerint rendkívül látványos, a szépészeti szakma szinte minden ágazatát bemutató seregszemlét nem kevesebb, mint harmincnégy kategóriában rendezik meg az egész országból idesereglő legkiválóbb szakemberek, legígéretesebb „szépművészeti” tanulók részvételével. 

A teljesség igénye nélkül felsorolva: lesz fodrász, hajhosszabbító, kozmetikus, műköröm-díszítő, -építő, lábápoló és szempilla-hosszabbító bajnokság. A szervezők ígérete szerint a hagyományos fogások mellett, a legkorszerűbb technikákkal is megismerkedhetnek az érdeklődők. A Szakma-Sztárok is bemutatkoznak és workshopokon tanulmányozhatják közelebbről a szépészeti szakmát a kíváncsiak. 

A Kézműves Kupa nem csak egy verseny, hanem egy igazi tapasztalatcsere ahol a profikat megfigyelve talán el lehet lesni az igazi mesterfogásokat is. Azt mindenképp, hogy hogyan lehet ízlésesen átváltoztatni, még szebbé tenni férfiakat és nőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában