boon.hu video

2024.03.30. 15:40

Minden adott volt a remek kikapcsolódáshoz a Diósgyőri Húsvéti Forgatagon - képekkel, videóval

Színes programkavalkád és rekordszámú látogató jellemezte a Diósgyőri Húsvéti Forgatag elnevezésű rendezvényt. Az elmaradhatatlan nyuszisimogatón kívül, kirakodóvásár, mesesarok és színpadi programok színesítették a napot.

Galambos Eszter

Húsvéti hétpróba

Fotó: Vajda János

A diósgyőri Ady Endre Művelődési Ház előtti teret és az épület minden egyes helyiségét benépesítették a kreatív és szórakoztató események. 

Húsvéti arcfestés
Fotó: Vajda János

Tamás Krisztián, a Miskolci Kulturálos Központ kommunikációs menedzsere örömét fejezte ki, hogy ilyen sokan kilátogattak az MKK rendezvényére. A cél az volt, hogy mivel évekig a Diósgyőri várban zajlottak a húsvéti rendezvények, ezt egy kicsit most hiánypótolva egy másik helyszínen megrendezzék. Az is fontos szempont volt, hogy a művelődési házban működő mozgásművészeti csoportok és egyéb kreatív műhelyek fellépési, bemutatkozási lehetőséget kapjanak. 

A programokat úgy állították össze, hogy kicsik és nagyok is megtalálják a számításukat. Az intézményvezető kiemelte, hogy a városi rendezvények vasárnap a Népkertben további színes programokkal folytatódnak. 

Népszerű volt a húsvéti hétpróba

Tamás Krisztián kommunikációs menedzser a boon.hu-nak azt is elmondta, hogy reggel óta folyamatosan érkeztek az érdeklődők. Nagy népszerűségnek örvend az épület emeletén megszervezett arcfestés, kézműveskedés és az úgynevezett húsvéti hétpróba ahol különböző tevékenységekben próbálhatták ki magukat a gyerekek. Az Iszkiri zenekar koncertje is nagy népszerűségnek örvendett. 

A nap folyamán még számtalan érdekes kísérőprogramba lehetett bekapcsolódni a legkisebbeket húsvéti gyereksarok a kicsit nagyobbakat a Pajta Játék-tár várta. 

Nézze meg a videót is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában