Elképesztő

2024.02.26. 15:00

Videón, ahogy a kirakott macskaeledelt lopják Miskolcon!

A felnőtt férfi egy gyereket rak fel a garázstetőre, hogy összeszedje a kóbor állatoknak kihelyezett ételt.

Boon.hu

Fotó: Unger Tamás

Roppant szomorú és megosztó poszt jelent meg a közösségi média egyik miskolci csoportjában. A videófelvételen az látszik, hogy egy kisfiú egy szatyorba szedi össze az egyik garázs tetejére kirakott ételt, amit mások a kóbor macskáknak szántak, majd egy felnőtt férfi – feltehetően az apja – leszedi onnan és sietve távoznak.

A videó megosztója azt írja, évek óta etetnek és gondoznak egy ivartalanított cicakolóniát. Sajnos azonban egy új kihívással kell szembenézniük, ugyanis észrevették, hogy egy helyi család gyermekeit arra használják, hogy elvegyék a kitett ételt. 

 

Segíteni szeretnének

Hozzátették: megértik, hogy mindenki lehet nehéz helyzetben és senkit nem szeretnének megszégyeníteni, épp ellenkezőleg, segíteni szeretnének. Ezért kérik, hogy aki felismeri a családot, az jelezzen, mert szeretnék felvenni velük a kapcsolatot.

Célunk, hogy megértést és támogatást nyújtsunk minden érintett fél számára és közösen dolgozzunk egy olyan közösségért, ahol mindenki és minden lény jólétét szem előtt tartjuk

– tudta meg a boon.hu.

A videó megtekinthető ITT azok számára, akik tagjai a csoportnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában