Bál

2024.02.16. 21:50

Polgári Estély Mezőkövesden

Az esemény elején a bál házigazdája, Tállai András, a Pénzügyminisztérium miniszterhelyettese, parlamenti államtitkár, térségünk országgyűlési képviselője mondott köszöntőt.

Boon.hu

A bálon

Forrás: mezokovesd.hu

„Nagyon örülök, hogy a Polgári Estély közel két évtized alatt a térség legjelentősebb, legnagyobb társadalmi rendezvénye lett. Nagyon büszke vagyok erre az eseményre, 2006-ban rendeztük meg először. Nem gondoltam volna, hogy ilyen összetartó erő tud lenni egy ilyen összejövetel, egy bál” – mondta el Tállai András. A házigazda után az est két védnöke, Dobóné Koncz Judit, Szentistván polgármestere és Taskó József, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei elnöke osztotta meg gondolatait. Nagy János, Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár, a bál fővédnöke beszédében a térség országgyűlési képviselőjét méltatta, Tállai Andrást. A rendezvény sztárvendége a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, énekesnő Kovács Kati volt. Előadásában felcsendültek például a Most kéne abbahagyni, a Nem kell nekem, a Jaj, de jó, hogy voltál!, Kék az ég és zöld a fű című dalok. Az ünnepi műsorban Panyi Evelin, a Randevú Plusz zenekar tagja is énekelt. Az estélyen a zenéről a Horizont zenekar gondoskodott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában