Putnoki Városi Bál

2024.02.19. 12:39

Parkfelújítás a bevételből Putnokon - Fotókkal

Közel négyszázan vettek részt a hagyományos, idén jubiláló városi bálon Putnokon.

Putnoki Városi Bál

Fotó: Marosréti Ervin

Ismét nagy sikere volt a Putnoki Városi Bálnak, amelyet ebben az esztendőben már huszonötödik alkalommal rendeztek meg a gömöri városban. A jubileumi eseményre zsúfolásig megtelt a Péczeli József Általános Iskola aulája. A bált Tamás Barnabás, Putnok polgármestere, valamint Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője nyitotta meg.

Örülök, hogy a jótékonysági bálra az országhatáron túlról is érkeztek vendégek - tette hozzá Riz Gábor. - Ez is azt bizonyítja, hogy Putnok város életében fontos szerepet játszik a történelmi hagyományok ápolása és a nemzetközi kapcsolatok fenntartása.

Feró és a Coctail

A vacsora után a Beatrice frontembere, Nagy Feró szórakoztatta a közel négyszáz fős közönséget, az est további részében pedig a jó hangulatról a Coctail Music Partyzenerkar gondoskodott.

A városi bál kapcsán minden esztendőben egy jótékony, helyi célt jelöl meg az eseményt rendező Putnok Városért Egyesület. Idén a befolyt bevételből a közelmúltban felújított Egészségház előtti parkot fogják felújítani.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában