A 15 éves lányt még keresik

2024.02.21. 15:51

Két hete tűntek el, meglett a testvérpár egyike

Ónodi Melissza Dzsenifer testvérét már megtalálták a rendőrök.

Forrás: police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán visszavonta a február 8-án eltűnt testvérpár egyikének körözési eljárását. Varga Rudolf sajtóreferens elmondta, a lányt a Hegyközben találták meg. "Visszaszállították Miskolcra, a gyermekvédelmi intézetbe. Testvérét azonban még továbbra is keresik kollégáim."

A lányok eredetileg sátoraljaújhelyiek, Ónodi Melissza Dzsenifer tizenöt éves. A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság arra kéri a lakosokat, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személlyel kapcsolatban, az hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 0646/514-506-os telefonszámon. Bejelentés tehető továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok egyikén a nap 24 órájában. A névtelenség megőrzése mellett pedig az ingyenesen hívható 0680/555-111 Telefontanú zöldszámán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában