Ünnepvárás

2023.12.20. 09:00

Szép emlék marad advent harmadik hétvégéje Encsen

A rendezvénysorozat a héten zárul a városban.

Szép számú közönség volt kíváncsi a programokra

Forrás: Polgármesteri hivatal, Encs

Az utóbbi évek egyik legjobban sikerült rendezvénye volt az encsi adventi programok harmadik hétvégéje, kaptuk a hírt az encsi önkormányzattól. Mint írják,  szombaton délután teljesen megtelt a Millenniumi park, ahol a szokásos korcsolyázási lehetőség és adventi vásár mellett, előbb Zoltán Erika adott koncertet, ezt követően látványos LED fényshow kápráztatta el a közönséget, majd az est zárásaként a Crazy Little Queen Tribute Band együttes előadásában csendültek fel a Queen zenekar legnagyobb slágerei.

Ezek mellett pénteken és vasárnap is lehetett korcsolyázni. Szombaton meg nézhették és szavazhattak az érdeklődők a mézeskalács versenyre beérkezett süteményekre és házikókra, valamint megtörtént az eredményhirdetés is. A hétvégén Gulyás Zsolt római katolikus plébános előbb szombaton megáldotta a városi Betlehemet, vasárnap pedig az adventi gyertyagyújtáson osztotta meg ünnepi gondolatait. Encs Város Önkormányzata ezúton is hálásan köszöni a Szólj, Gondolj, Tégy jót Alapítványnak, hogy idén is felállították a városi Betlehemet és adventi koszorút.

A rendezvénysorozat a héten zárul az alábbi programokkal:

- 2023. december 22. (péntek) 14:00-19:00 óra: Korcsolyapálya a Millenniumi parkban

- 2023. december 23. (szombat): 17 órától az Encsi Szent Anna Római katolikus templomban ad koncertet Szekeres Adrien, amire a jegyek ugyan már elfogytak, de így is érdemes lesz a templomhoz ellátogatni, amely 16 és 21 óra között fényfestést kap majd

- 2023. december 23. (szombat) 14:00-20:00 óra: Korcsolyapálya a Millenniumi parkban

- 2023.  december 24. (vasárnap) 15:30 óra: Adventi gyertyagyújtás a Városháza parkjában - P. Nagy Krisztina, evangélikus lelkész osztja meg ünnepi gondolatait

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában