Ünnepvárás

2023.12.10. 10:00

Sokan választják a korcsolyapályát ezen a hétvégén is Encsen

Encs - Az advent első hétvégéjén is izgalmas programok várták az érdeklődőket, ezek tovább folytatódnak ma is.

Kedvelt téli sport lett a korcsolyázás

Forrás: Shutterstock

Fotó: Sergey Zaykov

Az ünnepi díszbe öltözött Millenniumi parkban kinyitott múlt héten a korcsolyapálya is, illetve felgyulladt a hit gyertyája a város adventi koszorúján. A rendezvénysorozat tovább folytatódott advent második hétvégéjén. Pénteken  volt a Szeretetnap az Encs Városi Sportközpontban, ahol fellépett Pető Zsófia és Cselepák Balázs. Szombaton a korcsolyapálya, illetve az adventi vásár várta az érdeklődőket, majd a Mindenki karácsonyfája díszítése kezdődött el, délután is számtalan program közül választhatott a közönség: Schultz Gellért koncertje után a Három Királyok Adventi műsora mellett karácsonyi dísz készítésére is volt lehetőség a Városi Galériában, és a a Discover Band is színpadra lépett. A jelenlévőket a Rock Mikulás szórakoztatta az Encsi Művelődési Központban.

Ma, azaz vasárnap 15 órakor gyújtják meg a második adventi gyertyát a Városháza parkjában, Kusnyír László református esperes ünnepi gondolatainak kíséretében. Szintén ezen a napon 14 és 19 óra között folyamatosan nyitva tart a korcsolyapálya a Millenniumi parkban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában