Sok az érintett

2023.12.09. 16:00

Hogyan találhat rá álmai nőjére egy férfi Miskolcon?

Miskolc - Nem csak a hölgyeknek, de a férfiaknak is problémáik akadnak a 21. században a párkereséssel, pártalálással és kapcsolatépítéssel. Ezt beszélték át az erősebbik nem képviselői szerdán a Pontközpontban. A tréning moderátora Mándy Gergely kommunikációs tréner volt.

Nem könnyű megtalálni az igazit

Forrás: Shutterstock

Fotó: Krakenimages.com

Ismerkedéssel kapcsolatban az első felmerülő kérdések általában: hol és mikor? Erre kínálnak alternatívát a mostanában divatos társkereső alkalmazások, melyekkel az a gond, hogy a kiválóan megszerkesztett profillal és az ahhoz tartozó tökéletes fényképpel nagyon nehéz felvenni a versenyt, ha az ember őszinte szeretne maradni – vallották a Pontközpontban Hogyan ismerkedj a 21. században?  címmel szervezett beszélgetés résztvevői: a téma a párkeresés volt, a jelenlévők tanácsot kérők pedig mind férfiak. Véleményük szerint a „kiszínezett” profilok hatására a hölgyekben már egy olyan irreális elvárás alakul ki, melynek szinte lehetetlen megfelelni. A személyes ismerkedés helyszínéül szolgáló szórakozóhelyeket pedig ellepik mostanság a fiatalabb generáció tagjai, akik csak a buli kedvéért szeretnének ismeretséget kötni a másik nem képviselőivel. 

Mándy Gergely kommunikációs tréner  volt a tréning moderátora Fotó: olvasó

A tréning résztvevői - a 30-as, 40-es korosztály képviselői voltak - hiányolták a nekik való szórakozóhelyeket is Miskolc belvárosában. Ha már megvan a megfelelő, érdeklődési körnek megfelelő helyszín, a következő probléma, hogy hogyan közelítsenek a hölgyekhez?

A tréner számos szituációt ismertetett és próbáltatott ki férfitársaival, melyek alkalmat adhatnak a személyes beszélgetésre a kiszemelt hölggyel. Mándy Gergely kommunikációs tréner szerint a rendezvénynek lesz folytatása, hiszen egyre több férfi küzd hasonló problémával.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában