Ideiglenes mobilszámok

2023.12.20. 10:38

Nehezen elérhető a vármegyei kórház - Segítünk!

Borsod-Abaúj-Zemplén – Új telefonközpontot létesítenek ma, akadozhat ma a vármegyei kórház telefonon való elérhetősége. Küldtek egy listát a helyettesítő mobilszámokról, ez segíthet.

A vármegyei kórház épülete

Fotó: ÉM

Új telefonközponti rendszer létesül a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Szentpéteri kapui telephelyén, adta hírül az intézmény. Mint közleményükben írják, a cél az, hogy a korszerű technikának köszönhetően pácienseik gyorsabban és egyszerűbben érjék el intézményüket. Az új központ beüzemelését december 20-án, azaz ma végzik el a szakemberek; a munkálatok ideje alatt 08:00 és 20:00 óra között a kórház telefonos elérhetősége részlegesen korlátozott lesz, ez érinti a kórházon belüli, kórházközi, valamint a kifelé indítandó hívásokat is.

A kórház vezetősége kéri a telefonálókat, hogy - ezen idő alatt – fennakadás esetén a táblázatban (a kórház oldalán található) szereplő mobiltelefonszámokat használják. A rendszer telepítése nem jelenti azt, hogy a vonalas számok nem működnek, amennyiben – a munkálat közben – hiba adódik, a betegbiztonság és a kommunikáció folyamatos fenntartása érdekében elérhető az intézmény a táblázatban olvasható mobiltelefonszámokon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában