boon.hu video

2023.12.09. 17:30

Látványos RC autó vonulás Miskolcon, ráadásul karácsonyi díszben – fotókkal, videóval

Miskolc - A mostani eseményen teljes formájukban működő modellek járták be Miskolc belvárosát, és volt amelyiken édességeket is elhelyeztek.

Ujlaki Attila

Látványos RC autó vonulás Miskolcon.

Fotó: Ádám János

Nagyjából 20 darab RC autó (rádió távirányítású modell autók – a szerk.) rótta Miskolc belvárosának útjait szombat délután. 

Az RC csapat célja, hogy Miskolc és a régió modellezőit összefogja, és egy jó hangulatú közösséget kovácsoljon

 – mondta a boon.hu-nak Korpás Péter, az esemény szervezője. Aláhúzta: elhivatottak, hogy népszerűsítsék a hazai modellautózást és bővítsék a csapatuk létszámát azokkal, akik a szabadidő eltöltésének ezt a remek módját választja.

Közösségépítő program

„Főleg RC triál témakörben túrákat, versenyeket szervezünk, de nem áll tőlünk messze az on-road vagy off-road autózás sem, illetve az elmúlt évekből érdemeink között felsorolható több nagyobb jótékonysági modellkiállítás is” – hangsúlyozta.

Azt is elmondta, hogy a mostani eseményen teljes formájukban működő modellek járták be Miskolc belvárosát és volt, amelyiken édességeket is elhelyeztek.

„A triál terepjárókat karácsonyi díszekkel látjuk el, ezzel is az ünnepre hangolódva” – mondta.

Azt is megosztotta a boon.hu-val, hogy a leggyakrabban a Bükkben szerveznek túrákat.

„Ezek az autók nagyjából 150 és 200 méter közötti hatótávolsággal irányíthatóak, így mi is sétálunk velük, közben könnyeden beszélgetünk és kikapcsolódunk” – mutatott rá. Arra is kitért, hogy különböző versenyeket is szoktak szervezni. „Vannak, akik országos versenyeken indulnak, amelyek kortól, nemtől függetlenül is jó közösségformáló programok” – hangsúlyozta.

Nézze meg a videót is!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában