Hibát hárít a Mivíz

2023.12.01. 15:27

Elő a kannákat, tegyen félre vizet, ha az Avas hármas ütemében lakik!

Hibaelhárítási munkát végeznek reggeltől a Klapka György úton.

Lehet, hogy nem lesz víz holnap az Avason

Fotó: MW

December 2-án reggel 8 órától hibaelhárítási munkába kezd az Avason a vízszolgáltató Mivíz Kft., a Klapka György úton a COOP boltnál. A munkálatok ideje alatt ivóvíz szolgáltatási szünet az alábbi utcákban fordulhat elő: Klapka György út, Hajós utca, Mednyánszky utca, Jósika út, Leszih Andor utca, Pattantyús utca és Adler utca.

Amennyiben a munkálatok a tervezetteknek megfelelően haladnak, akkor a hibaelhárítás december 2-án be is fejeződik, és a szolgáltatás helyre áll. A szolgáltató kéri a fenti utcák lakóit, hogy a munka megkezdése előtt lehetőség szerint szíveskedjenek maguknak elegendő vizet biztosítani a hibaelhárítás idejére. A MIVÍZ ezen időszak alatt lajtoskocsival folyamatosan biztosítja az ivóvíz ellátást, azonban az érintett terület nagysága miatt előre nem lehet pontosan meghatározni, hogy a lajtos kocsi éppen melyik utcában lesz megtalálható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában