Advent

2023.12.16. 09:30

Angyal is érkezik a miskolci lelkigyakorlatra

Szombattól hétfőig az esti szentmisék keretében az encsi plébános fogja vezetni a lelki programot a Mindszenti templomban.

Boon.hu

A Mindszenti templom

Adventi Lelkigyakorlatot rendeznek a miskolci Mindszenti templomban, Gulyás Zsolt encsi plébános vezetésével december 16. szombattól, 19. hétfőig. Szombat este 18.30-tól szentmise. Vasárnap 17 órakor a Mindszenti Templom Énekkarának karácsonyváró koncertje, 18.30-kor ünnepi szentmise, majd örömvasárnapi fogadás lesz, a szentmise után a Millenniumi Teremben a hívek által hozott süteményekkel. A lelkigyakorlat harmadik napján, hétfőn, 16 órától Gulyás Zsolt atya keresztény pedagógusoknak tart ádventi elmélkedést a Millenniumi Teremben. 18.30-tól ünnepi szentmise, 19.30-tól 22 óráig pedig érkezik az ANGYAL, ami egy fiataloknak és felnőtteknek meghirdetett gyónási és lelkibeszélgetési alkalom – tette közzé hirdetéseiben a Mindszenti Plébánia.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában