Siker

2023.11.06. 14:30

Ismét kiváló magyar márka a FUX

MagyarBrands elismerést kapott a miskolci székhelyű vállalkozás.

Dr. Barkóczy Péter cégvezető és Inzám Andrea, MagyarBrands brand manager

MagyarBrands elismerésben részesült a miskolci székhelyű FUX Zrt. A díjat dr. Barkóczy Péter cégvezető vette át Budapesten a napokban. A nemzetközi piacokon meghatározó szereplőként számon tartott, szabad és szigetelt vezetékek gyártásával foglalkozó társaság idén Kiváló Üzleti Márka kategóriában kapta meg az elismerést. 

Dr. Barkóczy Péter elmondta, a cég először 2011-ben – a díj történetében az elsők között – nyerte el a MagyarBrands elismerést, majd 2012-ben már a Business SuperBrands birtokosa lett a kollektíva. A cégvezetőtől megtudtuk, a MagyarBrands Program több mint egy évtizede díjazza a hazai márkák közül a legeredményesebbeket. A program küldetése, hogy a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítsa a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira. Mára már 850 kiváló hazai márkát tart nyilván a MagyarBrands Program, amely a küldetése szerint „kiemeli a hazai márkák kiváló teljesítményét, ezáltal pozitívan különbözteti meg azokat a versenytársaiktól”. 

A díjat odaítélő szakértői bizottság kizárólag olyan márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt. A kiválasztási folyamat rendkívül komplex: a jelölt a pénzügyi adatok több szempontú vizsgálata, valamint a fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. Dr. Barkóczy Péter megtiszteltetésként értékelte, hogy a FUX ismét kiváló márka lett. Mint mondta, ez bizonyíték arra, hogy jó úton járnak, és megerősítés a vezetőknek, hogy sikeres a munkájuk. A vevők felé pedig pozitív üzenet, garancia, hogy jól választottak, amikor a társaság mellett kötelezték el magukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában