Ünnep

2023.10.22. 09:30

Halmajon is köszöntötték a szépkorúakat

Szép hagyományhoz híven október 13-án az idősek hónapja alkalmából a Gárdonyi Géza Általános Iskola tornatermében köszöntötték a szépkorúakat Halmajon.

Boon.hu

A település vezetői megajándékozták az időseket

Az önkormányzat vendégül látott minden 64 év feletti halmaji lakost, valamint tízezer forint pénzbeli támogatásban részesítette az ünnepelteket.
Tóth József polgármester megnyitó gondolataiban köszöntötte Halmaj legidősebb női és férfi lakóját, valamint az aranylakodalmát ünneplő öt házaspárt, akik részére virágcsokrot és ajándékcsomagot adott át. Megemlékezett azokról is, akik az elmúlt évben tértek örök nyugalomra, értük egy-egy gyertyát gyújtottak. 

Ünnepi műsor

Az óvodások, iskolások, az Őszi Napsugár Szépkorúak Egyesülete, a Kastély Óvoda nevelőtestülete, valamint a Csobádi Népdalkör színvonalas, kulturális műsorral kedveskedett az időseknek. A disznótoros estebédet követően a Szuperdáridón Kékesi Erika, Dobó Katica és Havasi György énekelt, Szendrei Szabolcs pedig szintetizátorral gondoskodott a jó hangulatról. Minden résztvevő tombolajegyet kapott, mellyel értékes ajándékokat vihettek haza a nyertesek.
Késő délutántól a nyugdíjas bálon a táncé volt a főszerep. A talpalávalót vitéz Bacsi József és Homoki János szolgáltatta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában