Szépkorúak hónapja

2023.10.15. 16:57

Az időseket köszöntötték Bőcsön

Az idősek hónapja alkalmat ad az ifjabb generációk számára is, hogy megtanulják és megértik az idősebbek értékeit és tapasztalatait.

Boon.hu

Fotó: Olvasónktól

Megható műsorral köszöntötték a bőcsi Koncz József Általános és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói a község Idősek Otthonának szépkorú lakóit az idősek hónapja programsorozat keretében. A műsor után apró - a gyerekek által készített - ajándékokkal kedveskedttek az idős lakóknak a tanulók. 

Az idősek hónapja egy olyan kezdeményezés, amelyet számos országban hirdetnek meg különböző időszakokban az év során, hogy felhívják a figyelmet az idősebb generációk tiszteletére és támogatására. Az idősek hónapja lehetőséget teremt az idősebb emberek életének elismerésére és az összetartozás megünneplésére. Ez a hónap különféle programokat, rendezvényeket és kezdeményezéseket foglal magában, amelyek segítenek az idősebb embereknek szociálisan aktívak maradni, egészségügyi szűréseken részt venni, és hozzájárulnak az időskori elszigeteltség csökkentéséhez. Az idősek hónapja alkalmat ad az ifjabb generációk számára is, hogy megtanulják és megértik az idősebbek értékeit és tapasztalatait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában