Gazdikereső - Kit választasz?

2023.10.14. 10:02

Barnuska három lábbal is tud labdázni, egy szerető gazdira vár

Három imádnivaló kutyust mutatunk be Önöknek!

Boon.hu

Barnuska: Körömről érkezett a menhelyre egy régi borzasztó csúnya töréssel, aminek következtében szinte derékszögben állt az egyik mellső lába, ezért amputálni kellett. Szerencsére Barnuskát ez egyáltalán nem zavarja, még ásni és labdázni is tud három lábbal. Térd alatti méretű, nagyon kedves, játékos kutyafiú. Nagyon szeretnénk benti tartással, de legalábbis benti-kinti tartással örökbeadni.

 

Bruttó: Nagyon kedves kutyalány, egy nagy kóborkutya-falka tagja volt, vemhesen és félénken került be hozzánk. Közepes termetű, kb 2-3 éves nőstény kutyus. Szépen sétál pórázon, más kutyákkal domináns, így inkább egyedüli kutyusnak ajánljuk.

 

Csigusz: fiatal, kistestű nőstény. Nagyon mozgékony, idősek mellé nem ajánljuk. Imád futkározni, csatangolni, szinte sosem fárad el! AKtív, kirándulós, túrázós gazdiknak ajánljuk! Terrier lévén a baromfit nagyon nem szereti, sajnos épp ezért került vissza a menhelyre.

 

További információ: a Miskolci Állatsegítő Alapítvány oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában