Figyelni kell!

2023.10.05. 08:00

Félpályás útlezárásra számíthatnak az autósok Kazincbarcikán

Meghibásodott távhővezetéket cseréltek a Mátyás király úton.

Boon.hu

illusztráció

Forrás: MW

A javítási és helyreállítási munkálatok idejére a Mátyás király út 28/A. előtti területen az érintett városrészben félpályás útlezárásra számíthatnak az autósok egy nagyon rövid szakaszon, valamint három napig szünetelni fog a melegvíz-szolgáltatás is néhány épülettömbben. 

A szakemberek mintegy 15 méter hosszan cserélik ki a vezetékpárt két akna között. Az ütemezett menetrend szerint október 4-én, szerdán útfelbontással indul a munka, az elhasználódott vezetékszakasz cseréje pedig október 5-én, csütörtökön kezdődik. Emiatt várhatóan október 5-7., csütörtök-szombat között több épülettömbben is szünetel majd a melegvíz-szolgáltatás

Így az Árpád fejedelem és a Dobó István tér néhány épületében, valamint a Mátyás király út Csónakázó-tó felőli épületeiben nem lesz melegvíz. A csővezeték cseréje és az útburkolat helyreállítása miatt az autósok a munkálatok helyszínén félpályás útlezárásra számíthatnak, várhatóan október 13-án 18 óráig – adta hírül Kazincbarcika önkormányzata.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában